O meni

 

 

Smisel življenja je živeti trenutek, tukaj in zdaj!

Sem izjemno pozitivna in optimistična oseba, ki v vsaki stvari najde priložnost za osebno in duhovno rast.

Življenje nam vsem daje lekcije in priložnosti, iz katerih se lahko ogromno naučimo in rastemo, zato je pomembno, da skrbimo za svoj mindset, za svoje telo in najdemo prijatelje, ki nas bodo podpirali pri željah, ambicijah in tudi pri zabavnih podvigih.

Dobro počutje!

Za svoje dobro počutje lahko med drugim poskrbimo z gibanjem. Že vrsto let učim pilates in funkcionalno vadbo in gibanje dokazano dobro deluje ne le na naše telo in možgane, temveč tudi na naše razmišljanje, dojemanje sveta in počutje.

Licence za opravljanje športne dejavnosti sem naredila pri Fitnes zvezi Slovenije in Zvezi fizioterapevtov Slovenije.

Narava zdravi. A v tem divjem tempu je težko najti vsak dan trenutek za sprehod, za potep v gozd, čeprav je lahko tak odklop izjemno blagodejen. Zato vam polagam na srce, da se zmerno gibate v naravi vsaj 2-3 krat.

Na naše dobro počutje poleg gibanja, uravnotežene prehrane in zadostnega spanca, vplivajo tudi medosebni odnosi. Dobre komunikacijske veščine nam lahko pomagajo pri naših odnosih, ne le doma, temveč tudi na delovnem mestu, kjer preživimo večino našega aktivnega časa. S pravo mero razumevanja sogovornika tako razumemo zakaj se na nas odziva tako kot se. S tem nam bo lažje učinkovito komunicirati in ohranjati kvalitetne ter zdrave stike z ljudmi.

Sama sem se komunikacije učila pri odnosiih z javnostmi v državni upravi, kjer sem delala več kot 10 let. V tujini, ko sem v Grčiji, Moldaviji in na Poljskem vodila odnose z javnostmi za Evropsko komisijo in učila predstavnike javnih institucij učinkovite komunikacije. Ogromno pa sem odnesla tudi pri delu v Monaku, kjer sem imela izjemno priložnost delati VIP hospitality program za Diamantno ligo in njenega predsednika Princa Alberta II.

V svoji karieri sem vodila več kot 300 delavnic o komunikaciji in zdravem življenjskem slogu v različnih podjetjih, društvih in individualno. Kot pozitivna in zanesljiva oseba, ki v življenjskih izzivih vidim priložnost za rast, rada spoznavam nove ljudi in širim svoje znanje, izkušnje in dobre prakse. Moj cilj je s pozitivno energijo in motivacijo vplivati ​​na ljudi, da bodo boljši. Zato sem v svoje poslanstvo združila komunikacijo in kineziološko prakso.

 

 

Ponudba

Gibanje

Gibanje dokazano vpliva na naše zdravje in dobro počutje. Nudim skupinske in individualne treninge pilatesa in skupinske vadbe. Vadbe izvajam na delovnem mestu, v športnih centrih in na vaši izbrani lokaciji.

Dobro počutje

Dobri odnosi vplivajo na naše psihično in fizično počutje. Z dobro komunikacijo, čuječnostjo in protistresnimi programi lahko vplivamo na svoje bližnje odnose, tako doma kot tudi na delovnem mestu.

Mame brez drame!

Program Mame brez drame! je namenjen mamicam, ki se po porodniški vračate nazaj na delo. Spodbuja in pomaga pri integraciji v delovne procese, socializacijo v kolektiv in skrb zase.

Vzemi si trenutek zase!

Skrb zase je ključna za dolgoživost in kvalitetno starost. Naložba v vaše zdravje danes se vam bo obrestovala jutri!   Z veseljem vam lahko pri tem pomagam. 

Sledi mi: